Over Ten Vaarwerk

Mijn naam is Debbie en ik woon samen met mijn man en 2 kinderen in Lobith. Ik ben geboren en getogen op ‘t Gelders Eiland en ken de regio erg goed.
Als dochter van een makelaar-taxateur en kleindochter van een makelaar, zat het al aardig in mijn genen en heb ik na mijn marketingopleiding en 20 jaar in de sales te hebben gewerkt, mijn krmt- diploma (kandidaat register makelaar taxateur) behaald. Daarnaast ben ik WOZ taxateur. Mijn moeder Willy heeft al ruim 30 jaar ervaring in de branche en ondersteunt met daar waar nodig is.
Ik kan goed luisteren en er voor zorgen dat mensen niet afdwalen van hun doel en woonwensen. Tegelijkertijd ben ik creatief en kan ik out of the box denken en jullie misschien wel verder laten kijken dan waar je in eerste instantie aan dacht. Zolang je maar dicht bij je wensen blijft.

Ik ben van mening dat vrouwelijke makelaars een voordeel hebben. Ze zeggen vaak: de vrouw bepaalt, de man betaalt. Dat is natuurlijk niet altijd helemaal waar… maar over het algemeen is een man meer geïnteresseerd in de vierkante meters, de inhoud en het oppervlak en de vrouw beslist veel meer op gevoel. Zijn er genoeg winkels, hoe is de sfeer in dit huis en wat zijn de ontwikkelingen in de buurt. Onze foto’s worden gemaakt door een professionele vastgoed fotograaf. De eerste indruk is namelijk belangrijk en de foto’s moeten gewoon goed zijn. Ik zal hierbij ook altijd aanwezig zijn, zodat ik kan controleren of er geen onnodige zaken aanwezig zijn en jouw woning het beste uitkomt. Daarnaast krijg je van mij uitgebreid advies, hoe je de woning zo optimaal kunt presenteren als er kijkers zijn of een open dag. Als we afspreken om samen verder te gaan, maken we een verkoopplan over hoe we jouw woning op de markt gaan zetten.

Door mijn eigen makelaardij met een overzichtelijke portefeuille kan ik échte persoonlijke aandacht leveren. Ik heb een uitgebreid netwerk en werk samen met kundige professionals zoals een financieel adviseur, bouwkundig adviseur, taxateur maar ook een notaris, in verband met erfrecht- en nalatenschapsplanning.

Ben jij iemand met woonwensen en/of verhuisplannen? Neem dan gerust contact met mij. Ik maak graag kennis met je en geef uitleg in heldere en duidelijke taal. Daarnaast is een oriënterend gesprek vrijblijvend en kosteloos…het zou mooi zijn om samen met jou je woondroom in vervulling te laten gaan.