De Liemers is een streek in de provincie Gelderland, ten zuidoosten van Arnhem. Het kantoor van Ten Vaarwerk Taxaties & Makelaardij is gelegen in Tolkamer (gemeente Zevenaar), op ’t Gelders Eiland en bestaat uit 6 kleine dorpen: Lobith, Tolkamer, Spijk, Herwen, Aerdt en Pannerden. ‘t Gelders Eiland ligt midden in het natuurgebied de Gelderse Poort, omgeven door de Rijn en haar rivierarmen.
Kilometers dijk, fietsroutes, grazende galloways, trekpontjes over de Rijnstrangen, struinpaden, bevenburchten, oeverzwaluwen en overal weer dat water. Op slechts 10 minuten rijden ben je in het bos van Montferland met een heuse uitkijktoren en enorme zandbulten.

Door de ligging tussen Arnhem en Doetinchem ben je zo in de stad en het is slechts 5 minuten rijden naar de Duitse grens. In circa een kwartier zit je op de A12 of op de A15. Deze laatste wordt in 2022-2024 doorgetrokken tot de A12 bij Zevenaar. Er rijdt een buurtbus, lijnbussen en er is een treinstation is in Zevenaar en in Elten (Duitsland).
Kortom: centraal wonen in Nederland met alle voorzieningen om je heen, maar vooral nog veel rust en ruimte!