Uitgelichte reviews

Verkoper Dijkmanshof 44 - Tolkamer
"Makelaardij zit deze makelaar in het bloed. Zeer prettig in contact. Luistert goed naar wat je als verkoper belangrijk vindt. Neemt je mee in het hele traject met heldere communicatie. Kennis van de lokale markt en een goed netwerk. Snelle verkoop tot gevolg!"
Wilma & Mart , verkopers Hagenaarstraat 16 - Tolkamer
"Toen we de grote beslissing in ons leven namen om kleiner te gaan wonen, hadden we een makelaar nodig voor de verkoop van ons huis. Wat zijn we blij, dat we de keuze voor Debbie hebben gemaakt. Ze is professioneel, kent de markt, heeft een groot netwerk en onthoudt goed wat je wensen als cliënt zijn. Daarnaast heeft ze, waar mogelijk raad gegeven bij de aankoop van ons nieuwe appartement. Als vrouw is ze een rustgevende factor geweest in het hele proces van aan en verkoop. We wensen je succes in je verdere carrière Debbie en nogmaals bedankt."
Verkoper Boterdijk 24 – Tolkamer
"Met betrokkenheid en verstand van zaken. Bereid om mee te denken, enthousiast en een frisse kijk op het verkopen. Debbie is duidelijk en werkt met je mee. Goede adviezen voor de styling van je huis, heel handig om daar hulp bij te krijgen."
Koper Polderdijk 61 - Herwen
"We zochten een woning op ’t Gelders Eiland met extra grond en waren al de nodige jaren op zoek naar het voor ons ultieme plekje. Dit is ons gelukt dankzij de hulp van onze aankoopmakelaar Debbie. Zij heeft ons ongelofelijk goed geholpen en hier zijn we haar heel erg dankbaar voor. Zonder haar hadden we onze droom niet kunnen realiseren."
Angelica – Kijker Schaapsdrift 129 Zevenaar
"Wij zullen helaas geen bod uitbrengen op deze woning, maar ik wil wel van de gelegenheid gebruik maken om te laten weten dat wij het een hele prettige bezichtiging vonden gisteren. We zien behoorlijk wat makelaars en niet allen zijn zo oprecht vriendelijk als u. Heel fijn, dank u wel en misschien tot ziens!"
Edwin & Renate
"We hebben bewust gekozen voor een lokale makelaar in plaats van een groot makelaarskantoor. In het hele traject heeft Debbie laten zien dat zij het vak van makelaar verstaat. Een professionele en betrokken houding en aandacht voor alle aspecten die horen bij de verkoop, hebben geleid tot een vlot en mooi verkoopresultaat."
Martin & Randy
"Debbie is een echte vakvrouw, ze heeft ons ontzettend goed geholpen bij de aankoop van ons nieuwe huis en de verkoop van ons oude huis. Debbie denkt perfect met je mee en ze zet graag dat extra stapje voor je. Ook na de kijkdagen kregen we van kijkers veel complimenten over Debbie."

Funda reviews

Onze beoordelingen